Parkeermogelijkheden bij Eindhoven

Wanneer je reist via Eindhoven Airport kun je bij deze luchthaven prima je auto voor een langere tijd parkeren. Indien je de luchthaven kort bezoekt, omdat je bijvoorbeeld iemand wilt uitzwaaien, kies je voor Parkeren Eindhoven Airport P1.

 

Deze parkeerplaats ligt precies voor de hoofdingang van de luchthaven. Wil je voor een langere tijd parkeren, dan is het voordeliger om vooraf een plek te reserveren op P8. Er zijn hier enkele budget parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je voordelig kunt parkeren. Met de gratis shuttlebus wordt je vervolgens naar de luchthaven gereden.

 

Je kunt ook parkeren op P3, P4 of op P5. Vanuit P3 is het ongeveer vijf minuten lopen naar de hoofdingang. Vanaf P4 en P5 is dit circa zeven minuten. Het is aan te raden om ruim vooraf al Parkeren Eindhoven Airport te reserveren. Zeker in de drukke zomermaanden kan het op deze relatief kleine luchthaven erg druk zijn. Indien je niet kan worden gebracht en echt gebruik wilt maken van lang parkeren, dan is tijdig reserveren een aanrader. Mocht iemand je wegbrengen, dan kun je voor de hoofdingang uitstappen bij de Kiss & Ride plek. Je mag hier heel even stil staan om afscheid te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *